Elin Berggren

Träningskläder

shorts och tröja - H&M och skor Nike.

Åkte in till väla idag efter skolan med Filippa och köpte lite träningskläder och senare träffade jag pappsi och köpte träningsskor. Så nu är jag taggad på att träna!

Hejsan allesammans!

Nu är jag tillbaka igen, har hänt rätt så mycket denna veckan så har varit väldigt busy. I Torsdags satte skolan igång efter 10(?) veckors sommarlov, man märker verkligen att man har haft sommarlov så osmart man har blivit men aja kommer väl igång snart. I fredag åt jag middag på prego med världens finaste vänner för att avskeda Olga & Nora en sista gång, så på kvällen tog vi farväl och det var nog det jobbigaste jag gjort eftersom dom var ju en av mina allra bästavänner så jag föll många tårar. På lördagen piggade Nicis och Mikas tjejmiddag upp mig med härligt folk så det var trevligttrevligt, sov även över där tills på söndagen då jag bara slappade. Så så har min helg sätt ut och nu väntas en långskolvecka.

interior

Untitled #18

Åh gud så taggad jag blir på att bara köpa massor av nya saker till mitt rum! Längtar tills jag får mitt nya rum så att jag bara kan möblera om det helt, då skulle inte detta rummet där uppe varit fel.

am i wrong

zara, 399:-

I am wrong - Envy, How to love - lil wayne, Holy grail - Jay-Z, Swim good - Frank Ocean, Lovehate thing - Wale, One grain of sand - Ron pope och The Wolves - Ben Howard har stått i repeat hela dagen på spotify. Imorn sätts skolan igång och det är ju rätt så tråkigt men på ett sätt ska det bli skönt att komma in i sina vardagsrutiner.

Avskedsbrunch

Hade en grym avskedsbrunch för Olga och Nora igår med bästa tjejgänget som flyttar till Stockholm på lördag, herre vad jag kommer sakna mina favvo tvillingar!

Autumn Cravings