Elin Berggren

-

evening

jacka - zara, tröja och clutch - zadig & voltaire, shorts - gina, armband - shamballa (fick av olga i fölsis).

Åkte in till Helsingborg ikväll med Ebba och bara gick runt och köpte tre kulorsglass och sånt. Hade sjukt mysig och rolig dag! När vi kom hem så kollade vi på filmen spring breakers fast blev rätt så besviken på den för den var riktigt kass...

Sneak peak

Sitter och väntar på att bussen ska komma så att jag och Ebba ska åka till till Helsingborg.

10 bekännelser

Jag kan verkligen inte ta emot komplimanger.

 Jag älskar musik och klarar inte riktigt av när det är tyst.

Jag kan sitta och leta efter bra låtar i flera timmar och när jag väl hittat några spelar jag dem om och om igen tills jag tröttnar.

Älskar disney och pixar filmer!

klarar inte av att spara pengar, så fort jag får min månadspeng så köper jag upp den.

kläder är min "personlighet". Om jag inte trivs i kläderna jag har på mig så kan jag inte va mig själv.

Kan va rätt så blyg som person.

Är nog den sämsta på att blogga men ändå så vill jag inte sluta blogga.

Får panik om jag inte vet vart min mobil är.

Kan få sånna perioder då jag kan skratta åt vad som helst.

under the sun where we belong

Victoria´s Secret

Dessa två bikinisarna fick jag i födelsedagspresent och är så sjukt nöjd över båda! Från Victoria´s Secret.

shopping

Dessa tre köpte jag när jag var i Köpenhamn. Shortsen kommer från zara, tröjan från zadig & voltaire och clutchen kommer också från zadig men köpte den på en jätte bra affär som heter companys orginal.

Köpenhamn

I Måndags var jag i Köpenhamn med mina favvo tjejer Filippa, Olga, Chloé och Nora. Hade det mysigt och roligt fast blev lite sur på slutet eftersom jag hade vart sjuk några dagar innan så hade fortfarande ont i halsen och sen när vi var i Köpenhamn så pratade jag ganska mycket så det slutaded med att jag tappade rösten, så när jag kom hem så kunde jag inte säga ett ljud... Har fortfarande svårt att prata. Ska snart fixa iordning mig och sen åka och möta upp Ebba som kom igår till mig och ska sova här  hos mig i en vecka som ska bli riktigt mysigt för har saknat den tjejen sjukt!

Dagen idag bestod av vänner, väla och bio. Började med att jag åkte in till väla med Ebba och Chloe och gick där lite, sedan träffade vi Emma och Sandra. Köpte ett par shorts från zara som jag är väldigt nöjd med. Sedan så åkte vi alla in till Helsingborg och gick på bio. Vi såg filmen the great gatsby. Inte direkt den bästa film jag set... Morgondagen består av födelsedagsfirande åt Olga och Nora som fyller 15 och ska ha en födelsedagsbrunch som jag ser i fram emot!

Lasse

Lars Wallin

Idag träffade jag Ebba och grillade fast gick inte så bra som vi tänkte... Haha men vi grillade ananas som var så sjukt gott och så åt vi vaniljkesella. På kvällen träffade jag Olga Nora och chloe och åkte in till Helsingborg och gick på Lars Wallins utställning. Är nu hos Olga och Nora med chloe och ska sova i tält inatt.

This year - Andreas Moe

Idag var jag så jäkla trött så var bara hemma och sov och kollade på 90210. På kvällen va jag med Emma, Ebba och Sandra och stack och köpte gott och sen hem och snacka. Följde även med dom ut en bit och nu ligger jag och lyssnar på musik och ska snart sova. Puss

kärlek

En dag kvar

Slutade efter lunch idag och då stack jag och Olga ner till vattnet och sola och badade, vattnet var faktiskt riktigt varmt! Bakade även kladdkaka och hade det mysigt. Imorgon är det skolavslutningen, helt sjukt hur snabbt det har gått och kan typ inte fatta att vi får sommarlov imorn!

under the sun

Untitled #14

Glass i skolan👌

1 Juni