Elin Berggren

Från balkongen

Efter skolan idag stack jag och några andra ner till hamnen och badade eftersom det var så sjukt varmt idag. Har precis ätit grillat och lyssnar just nu på Oskar Linnros nya album.

Tandis

Följde med Olga och Nora till tandläkarn efter skolan, efter det stack jag och Olga till väla och jag lämnade tillbaka mina espandrillos pga att dom var lite små och tänkte byta till en större storlek men fanns inte, men ska nog beställa hem ett par. Har suttit och pluggat hela kvällen och är äntligen färdig och ska sätta på 90210.

Clean

Fixade iordning mitt skrivbord idag för det var fullt med massa saker på det men nu är det mycket mer fresh.

Ska snart iväg med pappa och handla tills imorgon då vi ska cykla till helsingborg och kolla på när 9:orna spelar beach handboll som faktiskt ska bli rätt kul förutom att cykla som bara ska bli jobbigt men också lite roligt. Ska packa ner dom sista sakerna i min väska och sen så ska jag iväg till Olga där jag ska sova inatt.

puss

plugg plugg och plugg

Har suttit sen jag kom hem till nu med att plugga fysik, är helt slut nu. Fysik är också det värsta av alla no ämnerna tycker jag så det gör det ännu tråkigare. Sitter även och skriver på en slutsats och fattar nada...

See ya

shopping

Dessa två sakerna köpte jag igår när jag och Filippa var på väla. Båda kommer från zara och tycker att linnet är så sjukt skönt och riktigt snyggt baslinne för har alltid velat ha ett basplagg i den färgen, och sen så tycker jag att espandrillosen är hur balla som helst men är inte helt säker på om jag ska behålla dom eller inte men det lutar mest mot att dom ska behållas.

Morsdag

Sitter just nu på busshållsplatsen och väntar på att bussen ska komma så att jag kan komma hem till min älskade moder. Ni får ha det så bra!

Coozzy

Var på väla idag med Loppan hade mysigt och kom hem med två saker som jag visar sedan imorn. Är just nu med filipporna och håller på och göra mat och sen ska vi sova över så det blir kuligt.

fredag

Är hemma från en fett härlig kväll med Ebba, Mika och Kalle. Vi åkte longboard till kvantum och köpte snacks och sånt där och sen så stack vi till havet och satte oss där en stund och snacka och sånt och åt och lyssna på musik. Sen så åkte vi tillbaka och satte oss vid busshållsplatsen och haha så kom det en bil och kasta massor av ägg och bananer på oss så det var ju väldigt fresh men kul. Ska gå och lägga mig nu och imorn/idag väntas en mysig dag med Filippa på väla. 

Puss

Zara

tre veckor kvar

Någon bild från typ i onsdags.

Fredag idag och bara två fredagar kvar tills vi slutar skolan, tänk att det bara är endast ca tre veckor i skolan och sen är vi fria i typ 9 veckor och efter det så börjar jag 9:an och ska söka in till gymnasie. Helt sjukt så snabbt dagarna går. Ska iallfall ge järnet dom sista dagarna i skolan så att jag känner mig nöjd när jag får mina betyg men känns lite sent att säga det nu när det endast bara är tre veckor kvar, men i nian då smäller det! Visst man säger alltid att i år ska jag få bäst betyg men sen så efter en vecka så skiter man i det iallafall jag, men i nian ska jag verkligen lägga ner 80% av min tid på skolan för jag kom ihåg så besviken jag var när jag fick mina betyg i vintras och ångra att jag inte hade gjort bättre ifrån mig. Så när jag går ut nian nästa år så ska jag verkligen känna mig nöjd över betygen.

Caio

Noras mysiga onepiece

Tjenis! Första inlägget här på forme, vet inte hur många bloggar jag har haft men är säkert uppe i 50 nu känns det som. Men jag blir bara så trött på att blogga på samma blogg hela tiden för jag gillar när det är lite förändring + att min design var så himla tråkig och så tyckte jag att forme är fresh och stilren så jag ser verkligen fram emot att börja blogga här och hoppas att jag stannar kvar här!