Elin Berggren

SUSHI

interior

The sun don´t shine

- Älskar söndagar-

Legat i sängen tills nu och kollat gossip girl och bara letat inspiration. Perfekt söndag.

mys

Stack hem till nici på kvällen med Ebba, Mika och Filippa och lagade mat och hade det allmänt mysigt och roligt! Senare kom även Philip över och så spelade vi olika sällskapsspel i ca fem timmar tills vi stack hem vid ett. Hade det sjukt kul iallfall och imorn ska jag bara stanna kvar i sängen hela dan och mysa.

puss

wishes

wishes

//Rl skjorta//mbmj plånka//pengar//låglåga svarta uggs//missoni scarf//någon go parfym// Och lite nytt snyggt smink//
Slängde ihop ett snabbt collage för lite önskningar inför julen, men igentligen önskar jag inte mig något speciellt utan önskar mig mest pengar då jag ska till new york på påsken.

lördag

Hade en riktigt bra fredagskväll igår hos Nici med ett skönt gäng tjejer och killar. Kollade först på matchen mellan Sverige mot Portugal och efter det gick halva gänget hem medans jag, Mika Nici, Ebba, Kalle, Philip och Albin stannade kvar och spelade med andra ord(haha) vilket var riktigt kul.
Har precis varit inne i Helsingborg en snabbis för att kolla på lite gymnasium, blev campeon och thorens. Är iallfall rätt stensäker vart jag vill gå nu vilket är skönt, blir förmodlgen campeon då det är rikigt bra gymnasium! Efter gymnasiumtitten åkte jag och hade matteläxläsning och nu är jag hemma och ska snart ringa ebba och höra hur kvällens planer blir. Ska förmodligen laga middag med Nici, Ebba, Mika och Filippa.
Ha en bra lördag!

vs

ligger i sängen och lyssnar på dessa goa klassikerna här och här, kollade även nyss klart på årets första julfilm, blev ensam hemma då ja älskar den filmen. Skönt att det närmar sig helg också. Ska nog kolla på vm-kvalet mellan sverige och portugal imorn kväll med ett skönt gäng så det blir ju nicebajs, annars har jag inga speciella planer inför helgen utan tar dagarna som de kommer. Snart är det även vs fashion show som ska bli fett gött att kolla på, en av decembers höjdpunkt.

fitspo

Är så sjukt taggad över att starta igång med träningen igen och verkligen ta tag i det och börja äta nyttigt och inga undantag om att jag gör det imorn, för nu är det slut på det!

Dream bags

dreambags

dreambags by lovebyelin featuring a fringe purse

måndaaaa

Rätt chill skoldag idag förutom fick reda på ett skitbetyg men aja som tur så går det att kompletera. Köpte mig en fet godispåse efter skolan, tänkte va nyttig denna veckan men det sket sig första dagen så det känns ju bra.. Sitter nu med Tyska och Biologi boken och pluggar medans jag äter mitt godis och lyssnar på lite go musik.

see ya

let me inspire you

till min tumblr.

bridge burn

Dagen startades med en lördagsfrulle som bestod av vaniljkesella, fruktsallad och en riktig lyckad chailatte. Efter det begav jag mig tillgymnasiemessan för att kolla på lite gymnasium och hittade även några som jag blev intresserad av. Sedan drog jag vidare till espresso där jag mötte Filippa & Ellen. Har lite ångest för ikväll vad jag gör då eftersom alla mina kompisar ska på fotbollsavslutning men drar nog ner till hamnen och går en sväng där och får se om jag träffar på någon där.

See ya

Yesterday was hard on all of us

Måndagens studiedag spenderades med Emma och Filippa på espressohause. Var meningen att vi skulle dit för att plugga men slutade att vi la från oss vårt plugg och istället satt och snacka. Sitter nu och tar igen plugget med skön musik i öronen.

gårkväll och idag

Kvällen igår spenderades först hos Maria med Filippa då vi beställde pizza och fixade iordning oss för kvällens festligheter. Runt 7 tog vi bussen till Ellen då massor av andra härligt folk var där. Det började riktigt bra men blev sämre mot slutet, bortsett från allt kaos så hade jag en riktigt bra kväll! Dagen efter vaknade jag upp vid 12 då det var riktigt  skönt att sova ut, låt kvar i sängen till 2 då jag åt frukost och sen begav jag mig till Filippa med Ebba då det blev en riktigt slappedag. Pratade ut om gårkvällen och bara hade det mysigt och flamsade och skrattade ut. Nu på kvällen åt jag riktigt gott med Pappsen och min broder. Har precis tagit en promead och samtidigt pratat med Olga och ska även ta och ringa henne igen för lite mer prat. Imorgon är det studiedag då jag och Filippa åker in till espressohause för plugg.

See ya