Elin Berggren

Höst

Untitled #52
 
 
 
 
 
 
Varma kappor, höga stövlar, stora halsdukar, trenchcoat´s och pälsjackor är något jag ser fram emot att bära i höst;)

4 dagen avklarad

Nu är fjärde dagen avklarad på tbs och idag välkomnar vi helgen. Fast vi endast har gått där i fyra dagar och vi knappt har börjat med seriösa lektioner så konstigt nog känner jag mig redan sjukt utmattad;)

Har i stort sätt fikat varje dag efter skolan och mött upp tjejerna och hört hur dom har haft det på sina gymnasium. Är väldigt roligt att höra på pga att nästan alla går på olika gymnasium, så det har varit roligt att träffa sitt underbara tjejgäng!

Annars så har jag i stort sätt trivts rätt så bra på min nya skolan! Har dock inte haft så mycket tid att lära känna massor av nya på skolan så har i stort sätt umgåts med killarna som jag har kännt sedan innan. 

Blev en till fika idag efter skolan och just nu ligger jag i sängen och återhämtar mig till kvällen.

puss

 

lately

Den sista veckan har gått så sjukligt snabt och vi har redan hunnit tagit farval av våra två sthlms-bruds, så nu känns det jätte tomt utan Olga och Nora..

 

@ Nielsens

Lördagen firades hos @ Nielsens där vi alla firade att Ellen har kommit hem efter3 veckor i England. väldigt bra gårdag, så bra jobbat Ellen!;)💋 Söndagen började med pw med Emma och Nora då vi hade väldigt mycket att prata om från gårdagen. Har legat och degat ett bra tag nu framför soundcloud och filmen 22 jump street. Ikväll blir det chillkväll med tjejerna.

Lycke

- En glad lycke i hennes nya hatt -

ta de lugnt

-gammal sommargoding-

 

Kräftskiva

Har precis kommit hem från årets kräftskiva, vilket menas att sommaren börjar ta mot sitt slut... Efter det kommer hösten och nya dörrar öppnas... Spännande.

Alla dör med det är fan inte många som lever

Dom senaste två dagarna har vi checkat bio, kollat på eskilscupen, sovit ute i hamnen på toataket haha, mezohäng och degat i sängen och kollat på endless love medans det regna. coozy

 

1 augusti

- dagens goda -

1 augusti idag, jösses vad tiden går snabt!

Snart är sommarlovet över och om 18 dagar öppnas nya kapitel och jag befinner mig på ett helt nytt ställe med nya vänner. Vilket jag både är fett exalterad och nervös över.

Idag befann jag mig hemma i sängen hela dagen o bara tog de launa och snackade med vännerna om kvällens gång, vi kom fram till att vi skulle se på bio ikväll.

Så klockan 22.00 sitter jag och 4 godingar i biosalongen och kollar på the purge anarchy;)

läs och lär;)

1. Livet är orättvist, vänj dig.

2. Världen bryr sig inte om ditt självförtroende. Världen förväntar sig att du ska prestera något innan du kan luta dig tillbaka och må bra.

3. Du kommer inte ha en fet månadslön direkt efter gymnasiet. Du kommer inte att bli VD med fin bil innan du förtjänar det.

4. Om du tycker att din lärare är jobbig: Vänta tills du får en chef.
 
5. Att jobba i gatukök eller som städare är inte under din värdighet. Dina far- och morföräldrar hade ett namn för det – de kallade det för möjligheter.
 
6. Om du strular till det: Skyll inte ifrån dig, lär av dina misstag.
 
7. Din skola kanske inte tror på vinnare och förlorare, de kanske ger alla nya chanser hela tiden. Detta liknar inte någonting i det verkliga livet.
 
8. Innan du var född, var dina föräldrar inte så tråkiga som de är nu. De blev sådana för att de måste betala dina räkningar, städa efter dig, tvätta dina kläder och lyssna på dig när du pratar om hur cool du tror du är. Så innan du räddar regnskogen från parasiter som dina föräldrars generation, prova att avlusa garderoben i ditt eget rum.
 
9. Livet är inte uppdelat i terminer. Du kommer inte ha några sommarlov och väldigt få arbetsgivare är intresserade av att hjälpa sina anställda hitta sig själva. Gör det på din egen fritid.
 
10. TV är inte på riktigt. I verkliga livet måste folk faktiskt lämna kaféet och gå till jobbet.
 
11. Var snäll mot nördarna. Chansen är stor att du kommer att jobba åt en.

Den här sommaren har jag...

 

spenderat den första veckan av sommarlovet med Chloé i Frankrike...

Jag har firat Filippa och bjudits på en underbart härlig tjejmiddag...

Sjungit oss hesa på en båt i Båstad...

Även sjungit oss hesa på sofiero framför Timbuktu och Maggan...

Varit hos @ Björklunds där Ella bjöd på en härlig middag med ett härligt umgänge...

Firat bästa Nicoline med brunch på @ Helsing.

Så nu har ni fått reda på lite vad jag har gjort dom två senaste månaderna under sommarlovet.

Har haft det underbart med sena sommarnätter, sköna umgängen, kvällsdopp, god mat, fester, födelsedagsfiranden, strandhäng och mycket mer..

Nu är jag tillbaka i bloggen och massor av bilder från vad jag har gjort när jag har varit borta kommer att komma.

p & K