Elin Berggren

Spring Cravings

spring cravings

 

spring cravings by lovebyelin featuring an eau de perfume

 
Några saker jag vill inskaffa mig till våren, ett par snygga bootcut jeans // älskar dessa rayban (!!!) // En go parfym har jag länge varit ute efter // En snygg skinnjacka är något som jag mer än gärna vill ha! // ett balenciaga armband hade ju varit en dröm // och sist ett par snygga slip-on skor.
Fast det inte blev så värst mycket jul i år så är jag ändå konstigt nog sjukt trött på det. Har verkligen ett sånt himla sug efter varmare väder och ljusare kläder. Ser galet mycket fram emot våren och sommaren faktiskt! Men först.... nyår;))

25/12

Tjena peeps,vaknade för ca en timme sen (!!!) så har precis gjort mig lite te och en lussebulle att mumsa på innan jag sätter mig på bussen bort mot viken. Hur var förresten er jul igår? Min var väldigt lugn men mysig! Firade hemma för första gången med endast familjen, kändes konstigt att inte fira med mormor och morfar och kusinerna men var ändå väldigt mysigt!

Håkan Hellström Live

Sitter och lyssnar på Håkan Hellströms live-album. Åh hade varit en dröm att åka till Ullevi och se Håkan Hellström med mina kompisar, helt klart!

Sommarfavorit

- Denna dagen är en dag man sent glömmer -

Tillsammans med hundratals människor var jag på Sofiero med mina härliga tjejer och dansade oss svettiga och skrek oss hesa till Timbaktu och Maggan.

En helt klar sommarfavorit!

Outfirre

Dagens outfirre, Idag bär jag mina nya skinnbrallor från H&M, Ebbas gudomligt mysiga tröja och halvny kappa som jag köpte i Stockholm.

Dagen har gått till att sova bort halva dagen, pyntat granen och bakat julgodis. Ska snart ta burren bort till Viken där jag ska träffa min förredetta granne som har anlänt från Schweiz till Sverige<33

”Syns du inte så finns du inte”

ski 2015

 

ski 2015 by lovebyelin featuring orange sunglasses

 
Snart börjar det närma sig skidsemestern, ser så sjukt mycket fram emot att åka skidor i år! Och för er som ska till val thorens, lyllo dig! Men i 2:an, då jävlar smäller de för mig också kan ja säga haha! Men Italien kommer också bli en succé;)
Men för dig som vill synas lite extra i backen, checka collaget ovan så kanske du får lite inspiration. Tryck på collaget för att komma till kläderna.

David Guetta

sjuuuk

Blev tyvärr ingen skola för min del idag utan blev en hemmadag nergosad i sängen med varm choklad, lussebullar och apelsin, gottigt!

Har precis uppdaterat min dator och damn va nice det blev!

Men aja ska ta och sätta på min favvo film, dumma mej 2, haha älskar verkligen disney filmer... Blir dock alltid mobbad av mina vänner för de, men dom är så sjukt mysiga att kolla på och man blir så himla glad!