Elin Berggren

afterglow

 

- dagens bilder -

Sitter nu hemma och förbereder två stora debatter som jag ska ha nästa vecka, men som tur är det rätt intressant vilket gör det lite roligare att plugga.

Skuggade även på Campeon idag med några kompisar och efter tog vi och köpte oss en latte på eh.

puss

Godmorgon

- Godmorgon - 

Gjorde mig en god och uppfriskande juice till frukost. 

Idag väntas en dag fylld av plugg och sen middag och bio med familjen.

Untitled #34

 

Untitled #34 by lovebyelin featuring bronze pendant lighting
 
Har precis checkat av ett träningspass med Filippa och ikväll blir det bio med tjejerna. Ska se the wolf of wallstreet vilket jag ser fram emot.
puss

American pancakes

- american pancakes - 

Var så sötsugen när jag kom hem så gjorde amerikansak pankakor. Blev riktigt bra och receptet hittar du HÄR.

Tuff dag

Har varit en jobbig och tuff dag idag. Vaknade vid 6 för att åka till malmö för att kolla min rygg eftersom jag har problem med den, (låter som en gammal gubbe) åkte där ifrån men ett par dåliga besked som gjorde att mitt humör sjönk resten av dagen. Efter skolan drog jag snabt hem för att plugga i en timme och sedan jobba. Efter två timmars jobb drog jag direkt ill gymmet för att köpa nytt gymkort och kötta en timme på gymmet. Sedan drog jag hem och nu ska jag snart sova.

puss

från mitt fotoalbum

-minnen från mitt fotoalbum-

 

nya favoriter

Fick hem dessa underbaringar för någon vecka sedan och älskar de!

Måndagsbeat

Dessa låtar spelas flitigt i hörlurarna.

TIPS

Tänkte ta och tipsa om en sak som jag själv vill inskaffa, och det är då detta smidiga objektiv som du kopplar till din mobil. Fett smart för bilderna blir ju lika bra som en vanlig systemkamera bara att detta är lite smidigare eftersom det inte tar så stor plats i väskan. Så ett stort tips och du ka inskaffa det HÄR.

puss

Ski

SKI

 

SKI by lovebyelin featuring thermal pants

January wishes

Untitled #31
 

uggs / primes / snygga jeans / kappa / mössa /träningskläder / ysl läppstift / inredning

Första dagen i skolan för i år flöt på riktigt bra och känner på mig att detta kommer bli en bra termin. Efter skolan åkte jag in till aktiverum och dansade att pass zumb.

Har precis beställt mig ett par nya uggs och ska nu kolla på gårdagensavsnitt av ph.

puss

 

goyard bag

- Vore inte fel med en goyardväska i en rolig färg - 

 

maot

bild 1 - våra nyttiga kakor som vi bakade som blev fett goda, recept hittar ni här // bild 2 - mat med bror och mor

golden

Åkte och tränade ett pass indoorwalking på morgonen vilket var riktigt skönt och kände att jag gjorde mitt bästa. Tog sedan bussen hem och väntar nu på att Filippa ska komma så ska vi baka cookies. puss

 

Summer outfit

Untitled #32

favvosar

Kvällen kommer att spenderas med mina två favoriter med sleepover, kunde inte blir bättre!

you ain´t getting any younger

Drog in till stan med pappa för att äta lunch och byta mina glasögon vilket var trevligt. Efter det träffade jag Ebba och Filippa för att prata ut och skratta vilket var mysigt.

Efter några timmar på espresso hause  tog vi bussen hem och ska snart ut igen för att träffa några.

 

nytt år nya tag

Nu är 2014 kommen och vill tacka allt och alla för året 2013 trots att det nog var en av de sämsta åren hitills. Men det gör bara att jag blir ännu taggad på året 2014!

Gårdagen spenderades först med middag med mina fina tjejer hos Filippa och sen bar det av till Philip där resten av gänget befann sig, kvällen bestod av roliga lekar, goa drinkar dans och massor av skratt vilket är en riktig lyckad kväll enligt mig!

Första dagen av 2014 bestod av sovmorgon till halv tre, prat med fina vänner vilket har gjort att jag är sjukt taggad på år 2014!

Så det sista jag vill säga med detta inlägget är att ta vara på dagarna och lev som om de vore dina sista, ta risker och ha jävligt kul och njut.