Elin Berggren

Ease my mind

tjena!

På senaste tiden har jag haft praktik och imorn avslutar jag min praktikvecka på pappsens jobb och nästa vecka ska jag jobba på saluhallen i Höganäs vilket jag ser fram emot, är alltid så mysigt att vara där. Men sen efter de så tar jag mitt pick och pack och åker till la Stockholmo... :)

Idag fixade jag dessutom gymkort med Nicole på Aktiverum och körde ett pass på gymmet med henne.  Både hon och jag är sjukt taggade på att ta tag i våra liv och börja träna, känns att det verkligen behövs! Så det var sjukt skönt att få de gjort så imorn väntas ett till pass på gymmet och sedan vet jag inte riktigt vad som händer en fredagskväll som imorn, får ta de som de kommer helt enkelt.

Men nu ska jag återgå till att kolla på serien walking dead som jag blivit lite besatt i.

ha de äran

- ha de äran bästa pappa, hur mycket jag älskar dig går inte att beskriva, pöss pöss -

 

Söndag

godkväll people! Denna söndag har varit väldigt lugnt, har endast tagit det lugnt med några telefonsamtal med nära och kära, lite Batman tittande (konstigt nog så har jag fått något för batmanfilmerna haha, kollade första gången på dom igår och tyckte dom var sjukt nice, så har precis kollat färdigt andra filmen så nu väntar den tredje att bli kollad på) sedan har jag även gått en liten prommis nu på kvällskvisten med Ellen. Men aja nu ska jag ta och natta för imorn ska jag upp tidigt då mina 4 veckors praktik börjar, spännande. Har dock sjukt bra schema, slutar 12 varje dag, sweet:P

tb @ Staden som aldrig sover

- Från mitt fotoalbum i våras -

Long Live A$AP

följ min twitter HÄR

good as new

tjo people!

Både igår och idag så har vi varit lediga från skolan då dom håller på och förbereda flytten, nästa vecka flyttar nämligen TBS ner till stan vilket jag ser sjukt mycket fram emot! Har redan sätt dom nya lokalerna och kunde inte varit mer nöjd;)

Idag på schemat står matteplugg, fixa med min APL, (dom fyra kommande veckorna ska vi ut på praktik, så vi kommer alltså inte gå i skolan på fyra veckor utan vi kommer istället ta kontakt med arbetslivet. Och förhoppningsvis så kommer jag spendera två veckor i Stockholm!) sedan ska jag bara ta det launa vilket absolut behövs, har varit så sjukt stressad de senaste dagarna så ska bara bli skönt att ta de lugnt;)

 

H&M favourites

H&M
 

Älskar H&M´s höstkollektion, mycket snygga kläder för en mindre peng. Tycker även det är sjukt snyggt med den gröna kaki färgen i höst!

Imorgon släpps dessutom Alexander Wang for H&M vilket ska bli riktigt spännande, har redan pekat ut några favoriter;)

 

 

Fölis lurre @ Gastro

- Fölsis lurre @ Gastro -

Inte varje dag man äter en tre rätters lunch, men i och med att pappsen fyller år så får man ju ta och lyxa till det en aning extra.

 

 

 

@ Göteborg

I Torsdags tog jag och mina favvisar tåget till skönaste staden Göteborg. Måste seriöst vara den skönaste staden med dom skönaste människorna, got to lööv göteborgare! Det var iallafall riktigt la gött!