Elin Berggren

fränt

Johan Almroth season 2012-14 - Freeride

När man ser denna video längtar man ju bara till alperna!

mys

 

tb @ Frankrike med Clorran

girls night

Hade en galet rolig kväll igår. Victoria bjöd hem hela tjejgänget på en underbar tjejkväll. Kvällen bjöd på god mat, drinkar och dans, kunde inte blivit bättre! Slaggade hos Ebba inatt med min sköna Sthlm-brud. Imorse blev det pannkaksfrulle och en film på de. Nu sitter jag på bussen hem, denna kvällen är ganska oklar men en sak som händer är iallafall att Sthlm-brud nr 2 kommer o de ska vi allt fira på något sätt. Hade

PePePe

- från helgens förra halloweengalej -

Gårdagen bjöd på intensivplugg efter skolan innan jag fixade iordning mig, drog till Ida och skålade och sedan drog vidare runt 12 till årets halloween-PPP.

Hade en oerhört rolig gårdag och har fortfarane ont i fötterna av allt dans. Idag mådde jag som förtjänat men det var det allt värt. 

Drog mig mot skolan kl 1 för filmgala vilket slutade runt 3, då jag drog mig raka vägen hem för att skriva färdigt min svenska essä vilket jag skickade in för en stund sedan. Så nu har jag gått på höstlov och är så sjukt taggad på vad dessa dar har att bjuda på!

Nu ska jag nanna, puss o hej.

tb @ Björklunds

- en av de bra sommarkvällar -

 

studiedag

Studiedag både igår och idag så vi drog ihop ett gäng och gick och såg annabelle på bio. Om jag ska va helt ärlig så tyckte jag inte att det var så bra/läskig som alla säger... Så lite besviken blev jag allt men roligt ändå;) ska snart ge mig av till eh med Nicole och Sofi för att få lite plugg gjort, så hade!

dansa nykter låten

- lyssna på låten för en bättre dag;) -

Vaknade runt 11 idag, gjorde frulle och la mig sedan igen i sängen för att kolla på några avsnitt av nya favvo serien prision break.

Bara en vecka kvar tills vi går på höstlov. Så denna veckan kommer att bjuda på två studiedagar på måndag och tisdag, Annabelle på bio, en jävla massa inlämningar och halloween-PPP på torsdagen, en rolig vecka trots alla inlämingar o prov:)

Party @ Ellen

Underbar gårdag hos miss Nielsen med ett drös andra utklädda glada ungdomar. Riktigt rolig kväll så det tackar jag för!

Ikväll står det mellan utgång eller hemmamys, hmm svårt val!