Elin Berggren

Frankrike with ma babes

I sommar åker jag och mina favorittjejer till Biarritz en vecka(!!!!). Vi bokade flyg förra veckan och vi har även hyrt en lägenhet. Första natten ska vi också till Paris och va där en dag och sen åker vi vidare till Biarritz för en oförglömlig vecka!! Vi kommer lära oss att surfa, äta god mat, sola, bada, upptäcka staden och dess nattliv och ha det så sjukt underbart! Längtar så jag spricker!

Efter maj kommer juni

Mös i Lund på valborg // Ellen överlycklig på tivolit i helsingborg // Lund

mysig middag // Jag och Nora på kissepaus i lund haha // balkonghäng

Ellen hade anordnat en spontanbrunch i solen // sötaste valpen!! // Mysig grillkväll med tjejerna hos Filippa

Dessa bilderna beskriver lite vad jag har gjort nu i Maj. Valborgshelgen var supermysig då Nora och Paula kom ner till Skåne från Stockholm och firade valborg här. Det var jättefint väder hela helgen och på själva valborg åkte vi till Lund på dagen och firade in våren med hundratals andra studenter vilket var supermys!

Nu är Majmånaden dock snart slut men efter maj kommer juni och då börjar sommaren på riktigt. Har redan några saker inpanerat vilket jag ser sjukt mycker fram emot som, skolan slutar, studenten, midsommar, jag och mina favorit tjejer åker till Frankrike och jag fyller år!!

vitaminboost

Så otur som jag har med mitt dåliga imunförsvar så har jag lyckats att bli sjuk... Feber, halsont och huvudvärk, kan det bli värre?

Så idag fick jag stanna hemma från skolan, så jag passade på att göra mig en liten vitaminboost med apelsin, ingefära, mango och vattenmelon som blev sjukt god! Just nu ligger jag och degar i sängen medans jag lyssnar på både Ulrik Munthers och Asap Rockys nya album, sjukt bra iallafall så dom rekommenderas!